绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚

鏂囩珷鍑哄锛氭湭鐭?鈹?缃戠珯缂栬緫锛歛dmin 鈹?鍙戣〃鏃堕棿锛?020-09-14 21:12:07 鎴戣鍒嗕韩

Genmab鐢熺墿绉戞妧鍏徃鐨勬柊鍧€杩戞棩鍦ㄤ箤寰楀嫆鏀殑绉戝鍥紑骞曘€侴enmab鐨勬柊鎬婚儴鍦ㄥ摜鏈搱鏍瑰拰鏅灄鏂】-鏂版辰瑗垮窞璁炬湁鍒嗘敮鏈烘瀯锛屽缓绛戜笌瀹ゅ唴璁捐鐢盋epezed鍜孋epezedinterior瀹屾垚銆?/span>
鏂板缓绛戠殑璁捐鍩轰簬寮€鏀剧殑宸ヤ綔鏂囧寲鍜屼笌澶栫晫鐨勫瘑鍒囦簰鍔ㄣ€傛柊寤虹瓚鍏锋湁寰堥珮鐨勫彲鎸佺画鎬э紝鍏呰冻鐨勯噰鍏夛紝涓哄憳宸ュ拰璁垮鎻愪緵浜嗕竴涓垝閫傦紝鍋ュ悍鍜岄紦鑸炰汉蹇冪殑锛堝伐浣滐級鐜銆?/span>
 
Recently the opening of the new premises of biotech company Genmab took place at the Science Park Utrecht. The new head office of Genmab, which has branches in Copenhagen and Princeton - New Jersey, is an integral design of cepezed and cepezed interior. The new building has been designed on the basis of an open work culture and intensive interaction, also with external parties. With a high sustainability score and ample daylighting, the new building offers a comfortable, healthy and inspiring (work) environment for employees and visitors.
 
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_3
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_4
 
Genmab鏄娲茶緝澶х殑鐙珛鐢熺墿绉戞妧鍏徃锛屼笓娉ㄤ簬鏂扮殑鐧岀棁鐤楁硶鐨勫紑鍙戙€傚叕鍙稿湪鍑犲勾閲岀殑蹇€熷彂灞曪紝鍥犳闇€瑕佹柊鐨勫姙鍏満鎵€銆?/span>
姝ゅ锛屾柊寤虹瓚杩樺笇鏈涜兘浣夸紒涓氭洿鍏风煡鍚嶅害锛屽鍔犲憳宸ヤ箣闂寸殑浜掑姩锛屽苟涓庡閮ㄥ悎浣滀紮浼存洿鏈夋晥鍦板崗浣溿€?/span>
璇ュ缓绛戞棬鍦ㄦ垚涓哄惛寮曢《灏栫爺绌朵汉鍛樼殑涓€寮犲悕鐗囥€俢epezed鍜宑epezedinterior璐熻矗璁捐銆?/span>
 
Genmab is a internationally operating biotech company that develops therapeutic antibodies for the treatment of cancer. Over the last years, the company has grown substantially, leading to the need for new premises. Its Scandinavian origins called for a special focus on design. In addition, the new-build has been seized as an opportunity to give the firm more visibility, to increase interaction between the employees and to collaborate more effectively with external partners. The building was also intended to become a calling card to attract top researchers. cepezed and cepezedinterior were responsible for the design.
 
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_5
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_6
 
鍏ㄦ柊鐨凣enmab澶фゼ鏄竴鏍嬪紩浜烘敞鐩殑锛岀畝娲佷笖绮剧編鐨勫缓绛戯紝浣嶄簬涔屽緱鍕掓敮绉戝鍥殑涓诲共閬撱€?/span>
璇ラ」鐩寘鎷姙鍏锛屽疄楠屽鍜屼竴绯诲垪閰嶅鍔熻兘锛屽浼氳涓績锛岀ぜ鍫傦紝鍜栧暋鍘呭拰椁愬巺銆?/span>
璇ュ缓绛戜负寮€鏀惧紡缁撴瀯锛岃法搴﹀ぇ涓旇閲庡箍銆?/span>
鍦ㄥ簳灞備笂锛屽畠鐢变袱涓簲灞傞珮锛屼氦閿欑殑璺ㄩ棿缁勬垚锛屽悓鏃朵腑闂撮棿闅旂潃涓€涓腑搴紱鍦颁笅灞傛槸涓€涓仠杞﹀満銆?/span>
 
The new Genmab is a striking, cleanly styled and detailed building located directly on the main access road of the Utrecht Science Park. The program comprises offices, laboratories and an extensive range of supporting functions such as a meeting center, auditorium, science café and restaurant. The building has an open structure with large spans and long sight lines. Above ground, it consists of two five-storey bays positioned out of alignment with each other, and an atrium in between. Underground there is a parking garage that takes up the entire footprint.
 
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_7
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_8
 
寤虹瓚灏藉彲鑳界揣鍑戙€備袱涓法闂寸洿绾挎帓鎴愶紝鏈夊姪浜庝笌閫夊潃寰堝ソ鍦板鍚堛€傝鏂介」鐩寘鎷細璁腑蹇冦€佺ぜ鍫傚拰鍜栧暋鍘咃紝浠ュ強鍋ヨ韩鎴裤€佽嚜琛岃溅鍋滆溅搴撱€佸偍钘忓尯涓庡簾鐗╁锛屼富瑕佷綅浜庨灞傘€備腑搴殑妤兼澘浣嶄簬棣栧眰锛屽叿鏈夊箍鍦虹殑鐗瑰緛銆?/span>
鍛ㄥ洿杩樻湁鍏朵粬杈呭姪鍔熻兘锛屼緥濡傚挅鍟″惂鍜屽甫鐑归オ鍔熻兘鐨勫紑鏀惧紡鍘ㄦ埧銆傚湪鍔炲叕鍖猴紝浼氳鍦扮偣娌夸腑搴竷缃紝鑰屽浐瀹氬伐浣滃尯鍒欐部绔嬮潰甯冪疆銆備笂闈㈢殑涓夊眰瀹圭撼鍔炲叕瀹ゅ拰瀹為獙瀹わ紝鍙互鐏垫椿甯冪疆锛氬姙鍏鍙互鍙樻垚瀹為獙瀹わ紝鍙嶄箣浜︾劧銆?/span>
 
The building is as compact as possible. The alignment of the two bays contributes to a good fit with the location. The facilities program with the meeting center, auditorium and cafe, but also a gym, bicycle parking, storage areas and waste rooms, has been mainly housed on the ground floor. The floor slab of the atrium is situated on the first floor and has the character of a plaza. Surrounding this are other supporting functions such as a coffee bar and an open kitchen with front cooking. In the office bay, the meeting spots are situated along the atrium while the fixed workspaces are mainly located along the facades. The upper three storeys accommodate both offices and laboratories. Their gross height is higher, so that the program here can be flexible: offices can become labs and vice versa.
 
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_9
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_10
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_11
 
璺ㄩ棿绔嬮潰鏄瀭鐩撮摪鎺ョ殑锛屾澶勭幓鐠冩瀯浠剁殑妗嗘灦闅愯棌鍦ㄥ皝闂厓绱犵殑閾濆埗澶栭儴楗伴潰鍚庨潰銆備腑搴叿鏈夊畬鍏ㄩ€氶€忕殑绔嬮潰锛屽洜姝や粠澶栭儴鍙互鐪嬪埌瀹芥暈鐨勫紑鏀剧┖闂淬€?/span>
涓涵鐨勭壒娈婂厓绱犳槸鐩村緞瓒呰繃8绫崇殑宀涘笨锛屽憟闃舵鐘舵斁缃紝浠夸經鍦ㄧ┖闂翠腑鑷敱婕傛诞锛屽畠鍖呭惈浼氳锛岃璁哄拰鐏垫椿宸ヤ綔鐨勫満鎵€銆傚叾涓竴闂寸敤浣滆懀浜嬩細浼氳瀹わ紝閰嶆湁鐑集鐜荤拑骞曞锛屽甫鍏徃logo鐨勫ぇ妗屽瓙浠ュ強鍖呭惈鎵€鏈夋皵鍊欒鏂界殑瀹氬埗瀹跺叿鍜屾渶鐜颁唬鍖栫殑灞曠ず璁惧銆?/span>
 
The bay facades are vertically articulated, and here the frames of the glass components are concealed behind the aluminium external finish of the closed elements. The atrium has completely transparent facades, so that the large open space is prominently in view from the outside and makes a significant contribution to how the building appears to the surroundings. Special elements in the atrium are the large islands, more than eight metres in diameter, which are positioned stepwise and seem to float freely in the space. On the islands there are spots for meeting, discussion and flexible working. One of them functions as a board room and is equipped with hot bent glass walls, a large table with illuminated company logo and a custom-made piece of furniture containing all the climate facilities and the most modern presentation equipment.
 
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_12
绠€娲併€佺簿缇庣殑鈥斺€斿紑鏀惧紡鏂版€婚儴鍔炲叕寤虹瓚_13
 
鍐呴グ鏄庝寒锛屾暣娲侊紝鏃跺皻锛屽苟閲囩敤浜嗗ぇ閲忔湪鏉愬拰鍏朵粬澶╃劧鏉愭枡锛涜蛋寤婂湪鍏夊涓婅鎷撳锛屽厑璁稿欢浼稿埌閫氶€忕殑鍔炲叕绌洪棿锛涘湪鍙寔缁€ф柟闈紝鍏ㄦ柊鐨凣enmab鎬婚儴鑾峰緱浜咮REEAM“鏉板嚭”璇佷功銆?/span>
 
The interior is light, uncluttered and stylish, with a great deal of wood and other natural materials used. Corridors are optically widened by allowing their floor finish to continue into the transparent office spaces. In terms of sustainability, the new Genmab has the BREEAM Excellent certificate.
鏇村